Opsætning af stillads til ordinære og krævende opgaver

Hos Thers Stilladser ApS, der ligger centralt i Roskilde, tilbyder vi opsætning af stillads i overalt i København og på resten af Sjælland for private, entreprenører og håndværkere. Vi har erfaring med opsætning af stillads på alle bygninger, hvad enten det er gården på landet eller højhuset i byen.

​Mulighed for skræddersyet opsætning af stillads

​Vi tilbyder standardløsninger til ganske almindelige opgaver såsom murerarbejde, vægmaling og renovering af huse. Opsætning af stillads til ordinære opgaver kræver normalt ikke en individuel løsning.

​Vi tilbyder også specialløsninger, hvor stilladset bliver fuldstændigt individuel opsat. Vi har blandt andet stået for opsætning af stillads rundt om det gyldne tårn i Tivoli. Stilladset blev opstillet over 70 meter over jorden. Derudover har vi leveret en specialløsning til Sørøverskibet i Tivoli.

​Det er også muligt at få en totalløsning, som typisk vil ske i samspil med en entreprise. Det kan være et komplet stillads rundt om bygningen, som bliver tildækket med et solidt overdækken, der beskytter mod dårligt vejr.

​Det vil ofte kræve nogle særlige løsninger i forbindelse med opsætning af stillads i for eksempel København. Det hænder blandt andet, at stilladset skal opsættes på en fredet eller ældre bygning, hvor fastgørelsesmulighederne kan være vanskelige.

​Sikre og trygge stilladsløsninger af erfarne montører

​Ingen af vores stilladser er væltet i storm- eller blæsevejr, og det gør os til en sikker og tryg samarbejdspartner. Vi er stolte over kvaliteten i vores arbejde, og vi har mange års erfaring med opsætning af stillads. Samtidig bliver vores medarbejdere nøje udvalgt.

Dermed kan du være sikker på, at der altid bliver tale om dygtige og erfarne medarbejdere. ​Vores arbejde med opsætning af stillads repræsenterer kvaliteter såsom:​

  • Veluddannede og erfarne medarbejdere
  • Løbende efteruddannelse af vores stilladsmontører
  • Fokus på at holde alle lov- og sikkerhedskrav
  • Stort udvalg af nye og sikre stilladsdele
  • Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garantiordningen

​Du kan selv vælge, hvilken løsning der passer til din opgave, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opsætning af stillads.Du kan ringe til os på telefon 46 75 41 40, eller du kan skrive til os på mail@thers-stilladser.dk.

Thers Stilladser - Opsætning af stillads

Vi støtter Team-Rynkeby

Vi er omfattet af

Dansk Byggeri
 
Stillads Sektionen

Følg os på

Facebook

Følg os her

Roskilde

Hovedkontor - Thers Stilladser ApS
Kalkgravsvej 10, 4000 Roskilde
Telefon: 4675 4140
mail@thers-stilladser.dk
CVR: 27620183

Gørlev

Thers Stilladser ApS
Rørvej 5, 4281 Gørlev
Telefon: 4675 4140
mail@thers-stilladser.dk
CVR: 27620183