Stillads overdækning til entreprenører og privatkunder

Hos Thers Stilladser ApS i Roskilde tilbyder vi enhver form for stillads overdækning i København og andre steder på Sjælland. Vi tilbyder stillads overdækning for private, entreprenører og håndværkere samt bygherrer af enhver art.

​Sikkerhedsgodkendt, tryg og stabil stillads overdækning

​Vi har stor erfaring med totaloversdækninger af både små og store stilladser, og det kan være 70 meter oppe i luften, eller det kan være af en villafacade. Der kan også være tale om en stillads overdækning af et komplet stillads, som går hele vejen rundt om bygningen og hen over taget. Dermed er bygningen, materialerne og medarbejderne beskyttet mod regn, slud og sne.

​Der bliver naturligvis lavet beregninger på enhver stillads overdækning, før den bliver sat op, således den er sikkerhedsgodkendt. Derfor er der altid tale om ordentlige duge, som yder den fornødne beskyttelse af medarbejdere og bygninger.
 

 

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi er stolte over kvaliteten i alt vores arbejde. Og vi benytter kun veluddannede og erfarne medarbejdere, ligesom vores stilladsmontører kommer løbende på efteruddannelse.

​Vi har i det hele taget altid fokus på alle lov- og sikkerhedskrav, og alt vores udstyr er altid up to date. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Byg Garantiordningen.

​Kontakt os for at få en skræddersyet overdækningsløsning

​Vi laver gerne en skræddersyet løsning, som passer til jeres ønsker og behov, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på stillads overdækning.

​Du kan ringe på telefon 46 75 41 40, eller du kan skrive til mail@thers-stilladser.dk.

Vi støtter Team-Rynkeby

Vi er omfattet af

Dansk Byggeri
 
Stillads Sektionen

Følg os på

Facebook

Følg os her

Roskilde

Hovedkontor - Thers Stilladser ApS
Kalkgravsvej 10, 4000 Roskilde
Telefon: 4675 4140
mail@thers-stilladser.dk
CVR: 27620183

Gørlev

Thers Stilladser ApS
Rørvej 5, 4281 Gørlev
Telefon: 4675 4140
mail@thers-stilladser.dk
CVR: 27620183